KezdőlapCímke archívumok: belsőség
KezdőlapCímke archívumok: belsőség

belsőség

Feliratkozás

A belsőségek rengeteg vitamint tartalmaznak és a fehérjeprofiljuk is kedvező a hosszú élethez. Ha belsőség, máj, szív, stb. receptet keresel jó helyen jársz :)

Kakashere pörkölt

Kakashere pörkölt

kakashere, gomba, hagyma, sűrített paradicsom, zeller, (tápiókagyöngy), fűszerek, zsiradék Tovább »

Pirított csirkemáj s

Pirított csirkemáj sárgacékla salátával: csirkemáj, zsír, majoranna, sárga cékla, olívaolaj, citromlé, só, bors Tovább »

Resztelt kacsamáj :

Resztelt kacsamáj : füstölt szalonna, lilahagyma, kápia-, és hegyes erős paprika, majoránna, őrölt bors, petrezselyemzöld, kurkuma, fűszerpaprika (kurkumát, fűszerpaprikát a vége felé adjuk hozzá, majd a sót a legvégén), ízlés szerint fokhagyma Tovább »

Marhamájas zsírtej shot

Marhamájas zsírtej shot

marha máj, egész tojás, sűrített paradicsom, forróvíz, zsír, gyömbér, pici ecet, pici aszkorbinsav, só, chili Tovább »

Húsleves: csirkezúza

Húsleves: csirkezúza, csirkeszárnyak, csirkemáj, répa, kelbimbó, fehérrépa, fokhagyma, hagyma, kurkuma Tovább »

Pici zsíron pirított

Pici zsíron pirítottam káposztát. Arra szalontüdőt tettem. A szalontüdőben volt tüdő, és turmixolt főtt répa és fehérrépa a szokásos ízesítéssel, de tejföl és sűrítőanyag nélkül. Tovább »

Májgaluskás leves –

Májgaluskás leves - 1-2 csirkemájat vágódeszkán nyersen elkaparunk és összedolgozzuk egy összetört főtt sárgarépával, borssal, apróra vágott petrezselyemzölddel, kicsi sóval és egy tojás fehérjével. Tovább »

Csirkemáj friss fűsz

Csirkemáj friss fűszerekkel(rozmaring, kakukkfű, bazsalikom, oregánó), pici sűrített paradicsommal* és egy kis fej hagymával. Nagyon puha és finom volt, sózni csak akkor sóztam, amikor elkészült. Hamar kész :) Tovább »

Görgess a lap tetejére
Kérlek, kövess minket a Facebookon is!