KezdőlapCímke archívumok: belsőség/kollagén
KezdőlapCímke archívumok: belsőség/kollagén

belsőség/kollagén

Feliratkozás

A belsőségek rengeteg vitamint tartalmaznak, a bőr- és zselatin típusú fehérjék, kollagének, csontok pedig jók a bőrünknek, ízületünknek. Mindkét típusnak a fehérjeprofilja kedvezőbb a hosszú élethez a színhúsoknál.
Ha belsőség (máj, szív, …) vagy bőrrel, zselatinnal készült receptet keresel jó helyen jársz :)

Kakashere pörkölt

Kakashere pörkölt

kakashere, gomba, hagyma, sűrített paradicsom, zeller, (tápiókagyöngy), fűszerek, zsiradék Tovább »

Pirított csirkemáj s

Pirított csirkemáj sárgacékla salátával: csirkemáj, zsír, majoranna, sárga cékla, olívaolaj, citromlé, só, bors Tovább »

Resztelt kacsamáj :

Resztelt kacsamáj : füstölt szalonna, lilahagyma, kápia-, és hegyes erős paprika, majoránna, őrölt bors, petrezselyemzöld, kurkuma, fűszerpaprika (kurkumát, fűszerpaprikát a vége felé adjuk hozzá, majd a sót a legvégén), ízlés szerint fokhagyma Tovább »

Marhamájas zsírtej shot

Marhamájas zsírtej shot

marha máj, egész tojás, sűrített paradicsom, forróvíz, zsír, gyömbér, pici ecet, pici aszkorbinsav, só, chili Tovább »

Kókuszlisztes palacs

Kókuszlisztes palacs

Kókuszlisztes palacsinták! 1/4 csésze kókuszliszt 1 ek zselatin 4 tojás 1-2 ek kókuszzsír/vaj 1/2 csésze víz/kókusztej/zsírtej Tovább »

Görgess a lap tetejére
Kérlek, kövess minket a Facebookon is!