KezdőlapCímke archívumok: Sós krémek
KezdőlapCímke archívumok: Sós krémek

Sós krémek

Feliratkozás
TatárPORKsteak – tat

TatárPORKsteak – tat

TatárPORKsteak - tatár sertéshúsból (bátraknak) - disznóhús, zsír, sok vörös- és fokhagyma, só, bors, mustár Tovább »

Lazackrém

Lazackrém

lazac, mustár, ecet, tojássárgája, olívaolaj, lenmagolaj, hagyma, póréhagyma szár, fekete hagymamag Tovább »

Húspástétom 0,5 kg

Húspástétom 0,5 kg darálthús 1 fej hagyma 2 ek zsír 2 dl csontlé/víz fűszerek (só, bors, majoránna, kakukkfű, fokhagyma, fűszerkeverék) 2 ek zselatin, 1 dl víz Elkészítési idő: 30 perc Tovább »

Tatár útravaló

Tatár útravaló

Másfél deka nyers marha felsál, 2 nyers tojássárgája, mustár, só, paprika, köménymag, barco kókuszolaj Tovább »

Kőrözött

Kőrözött

tök/cukkini, tojás, kókuszolaj, hagyma, citromlé, szezámmag, snidling, mustár, pirospaprika, kömény Tovább »

Sóskakrém

Sóskakrém

sóska, kókuszolaj, tojás, hagyma, curry, kurkuma, szerecsendió, koriandermag, édesítő Tovább »

Májpástétom

Májpástétom

Beküldte, írta: Eszter L. Hegedus Hozzávalók: fél kg csirkemáj fél kg kacsaháj 50 ... Tovább »

Majonéz

Majonéz

tojássárgája, olaj, citromlé/ecet, mustármag/mustár Tovább »

Tatárbeefsteak

Tatárbeefsteak

Darált marha felsál, tojássárgája, hagyma, (kókuszolaj), mustár, paprika, kömény Tovább »

Görgess a lap tetejére
Kérlek, kövess minket a Facebookon is!