KezdőlapReceptekFőételCsontleves-kocsonya
KezdőlapReceptekFőételCsontleves-kocsonya

Csontleves-kocsonya

Az abált sertésfej levéből indultam ki (vagyis már volt benne babérlevél, kömény, kicsit fokhagymás is volt (bár ez nem érződött). Ebben főztem velőscsontokat és sertésbőrkét. Kb. másfél órán át főztem, de közben kikapartam a velőscsont belsejét, hogy az ne főjön szét. Ezután adtam hozzá még sót, fűszerpaprikát(autoimmun betegek hagyják ki), zöld csípőspaprikát(ai. betegek ezt is hagyják ki), fagyasztott leveszöldség-keveréket, répát, zellert, kis dalmát fűszerkeveréket, borsot és egy kupaknyi ecetet, illetve visszatettem a legvégén a csontvelőt is.

Egy részét levesként ettem, még mielőtt kihűlt volna, a másik részét viszont már kocsonyaként 🙂 (sajna nem lett olyan kemény a kocsonya)

Szerintem simán lehetne bele főzni szívet vagy májat is 🙂

20150131_22043420150131_220547

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem lesz publikálva.

Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green

Görgess a lap tetejére
Kérlek, kövess minket a Facebookon is!