KezdőlapReceptekKrémEcetes torma, majonézes torma
KezdőlapReceptekKrémEcetes torma, majonézes torma

Ecetes torma, majonézes torma

Ecetes torma
 
Hozzávalók
  • 1 közepes tormaszár (kb. 170g)
  • 4-5 evőkanál fehérborecet
  • pici bors
  • 1 kiskanál méz
  • ½ kiskanál dijoni mustár
  • késhegynyi aszkorbinsav
  • kevés víz (a legvégén)
Ha rózsaszínt szeretnénk:
  • egy kis cékla
Majonézes tormához:
Elkészítés
  1. Aprítógépben készítettem. Ha a torma ledarálása után azonnal hozzáadjuk az ecetet, akkor kevésbé lesz csípős. Ha várunk vele és az ecetet csak a végén adjuk hozzá, csípősebb lesz.

Majonézes torma:

Kicsit nyomkodjuk ki a vizet az ecetes tormából és keverjük hozzá házi készítésű majonézhez. Majonézzel sokkal kevésbé csípős.

20150405_103419oA1o0Sb9TN7jjcRV9jE7mOiSeykP0i2pFPmfZ0m6LC7E=w374-h533-no

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem lesz publikálva.

Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green

Értékeld a receptet:  

Görgess a lap tetejére
Kérlek, kövess minket a Facebookon is!