KezdőlapBlog gyűjtőFacebookról
KezdőlapBlog gyűjtőFacebookról

Facebookról

Feliratkozás<

Okos paleo, azoknak akik, nem akarnak ketogénezni :)

Okos paleo, azoknak akik, nem akarnak ketogénezni :)


Az okos paleolit és paleolit ketogén étrend | Zöldház
www.zoldhaz.info
Korábban már többször kitértem már rá, hogy a meggondolatlanul összeállított alacsony szénhidráttartalmú étrend miért hordozhat komoly egészségügyi kockázatot. Ez az írás abban adhat nagyobb segítséget, hogy miként állítsd össze az optimális étrendedet egyben a korábbi cikkek tanulságainak összefogl… Tovább »

Pár napja lett végre víztisztítóm ^^ Már legalább 3 éve akartam, csak vagy drága…

Pár napja lett végre víztisztítóm ^^ Már legalább 3 éve akartam, csak vagy drága volt, vagy a minősége volt kétséges, ezért mindig csak terveztem, de most már végre megvan ^^ A víz íze hasonló a legtisztább forrásvizekhez, a jégcsaphoz és a hóhoz, csak még jobb :) tényleg nagyon finom.

Le is mértem és a 400mg/l-es keménységű csapvízből 16mg/l-es tiszta vizet csinál. vagyis tényleg legalább 96%-osan szűr. (amiket még pluszban kiszűr, de nem vezetik az áramot, azokat nem tudom mérni: vírusok, baktériumok, azbeszt, hormonok, stb)

Én ezt tudom ajánlani: http://keto.hu/legjobb-viztisztito (59690Ft) - én is ezt vettem és maximálisan elégedett vagyok vele. Beszerelni se volt nehéz, még nekem is ment :))

Lehet hozzá kérni infravörös biokerámia egységet, illetve mágnest is.

Ti milyen vizet isztok és miből? :) Én most már tuti az ozmózisosra szavazok (bár a desztillált is jó, csak körülményes és drága az előállítása, illetve még az esővízzel is lehetne próbálkozni, de azt is meg kéne szűrni). A mibőlre pedig ez a szentkirályis 0,75-ös üveg a válaszom :) Ezt most találtam itthon, de máris a kedvencem lett. (2 éve hoztam haza valahonnan :D)

Amúgy, ha valaki drágállja az ezt a víztisztítót, lehet olcsóbbat is kapni, de az már kicsit a minőség rovására megy: http://keto.hu/olcso-es-jo-viztisztito (ez most akciósan 41910Ft)

Miért jó az ozmózisos víztisztító?
- Azért, mert nem használ áramot/hőt, kevés az éves szűrőköltség (5500ft), csendes és nagyon tiszta vizet csinál.

Mire jó az infravörös biokerámia egység?
Az infravörös fénnyel világított víz fogyasztása javítja a vérkeringést, aktiválja a szomatikus sejteket és segíti az anyagcsere magas szintű működését, így növeli az energia és vitalitás szintet. Az infravörös rezgés amikor áthatja testünket, képes vitalizálni, újraaktiválni, fejleszteni a különböző szervekeinket. A biokerámiával kezelt víz hatékonyan segít eltávolítani szervezetünkből a káros anyagokat.

Mire jó a mágnes?
A mágneses térrel történő kezelés hatására a víz rendezett szerkezetűvé válik, olyanná amilyen egy egészséges emberi, állati és növényi szervezetben lévő víz mutat. Itt kell megemlíteni, egy sokak által hangoztatott, félrevezető és joggal kritizált kifejezést: „vízmágnesezés”. Természetesen a vizet nem lehet mágnesezni, nem válik mágnessé, de fizikai szerkezete – ma már – műszeres méréssel kimutathatóan megváltozik, minőségileg különbözik a kezeletlen víztől.
Kínában, a 80-as években Shanghai-ban, a Tong-Ren kórházban egy orvos csoport több, mint 400 emberen végzett vizsgálatot vese, uréter és nyálkővel megbetegedett embereken úgy, hogy a mágnesesen kezelt vízen kívül semmiféle gyógyszert nem kaptak. A klinikai próbákból meg a párhozamosan folytatott enzimes és állatkísérletekből megállapították, hogy a gyógyítás hatékonysága vesekőkezelésnél több, mint 70% nyálkő kezelésnél pedig több, mint 93,9% volt. Ugyancsak tényként állapították meg, hogy az állatok, növények sokkal gyorsabban és nagyobbra nőnek a kezelt víz hatására.


Tovább »

1 év, 1000 like ^^ köszönöm nektek! A képen pedig a kedvenc kókusz nyitási tec…

1 év, 1000 like ^^ köszönöm nektek!

A képen pedig a kedvenc kókusz nyitási technikám :) csak egy nagy, kemény kés kell hozzá (pl. kenyér vagy húsvágó). Nem kell pohár(a kókuszból ittam ki a belsejét), szög, kalapács, stb. A nagy kés életlen oldalával kell körbeütögetni addon vonal mentén, ahol azt akarjuk, hogy szétváljon :) sok sikert! (Ja, a kókuszt 148Ft-ért veszem :D)


Tovább »

Egy jó paleo / keto étrend csodákra képes :)

Egy jó paleo / keto étrend csodákra képes :)


Idővonalra feltöltött fényképek
Ma pakolásztam a szobámban és egy mélyre elrejtett dobozkában megtaláltam a régi gyógyszereim EGY RÉSZÉT!!! Kipakoltam őket, leültem melléjük és könnyes szemmel újra átéltem azokat az időket amikor velük éltem. Szörnyű időszaka volt az életemnek, nem kívánom senkinek, de azt amit most érzek, azt mindnyájatoknak kívánom tiszta szívemből. Semmiért nem adnám ezt az érzést! <3 Tovább »

Keto.hu Facebook üzenőfala 2014-11-10 21:29:30


Idővonalra feltöltött fényképek
Titok, amiről mindenki mélyen hallgat és aminek tudatában soha nem innál többet alkoholt: I. rész: http://www.youtube.com/watch?v=9yk2pr-lUYo II. rész: http://www.youtube.com/watch?v=5K_Lqrt44mw Csak akkor dönthetsz helyesen ha tudod az igazságot. Szabadítsd fel magad, ne hagyd magad manipulálni! Az előző poszt segítségével fűzfából készíthetsz élő árnyékolót. Játszótereken is jó ötlet: https://www.facebook.com/zoldhaz/photos/a.336520043103117.81915.104761989612258/720430038045447/?type=1&relevant_count=1
Sokat segítenél nekünk, ha azokat a képeket, amelyek tényleg tetszenek meg is osztanád a barátaiddal. Köszönjük! :) Tovább »

Hupsz.. Mégsem szeretnék már ilyen kulacsot… Tényleg száműzni kéne az összes m…

Hupsz.. Mégsem szeretnék már ilyen kulacsot...
Tényleg száműzni kéne az összes műanyagot és az alumíniumot (alufóliát is)? Mit gondoltok?

Helyette használható lenne: üveg, porcelán, vas, acél, fa, szilikon


Why BPA-free is a load of B(P)S - Body Unburdened
bodyunburdened.com
Bisphenol-A (BPA) has come under attack in recent years, and rightfully so. Chances are you’ve been part of this fight by choosing BPA-free products after learning about the dangers of this chemical. As more consumers opted for BPA-free items, companies started willingly eliminating the chemical fro… Tovább »

Lemértem pár ásványvizet és a csapvizet. Norda: 53ppm, Emese: 256ppm, Spar: 248p…

Lemértem pár ásványvizet és a csapvizet. Norda: 53ppm, Emese: 256ppm, Spar: 248ppm, csapvíz: 320ppm.

Ti milyen vizet isztok?

A kis kütyüt ebayen vettem(1500ft) :) most már a különböző források vizére leszek majd kíváncsi :) Meg mondjuk az olaszországban kapható, 10-20mg/l oldott ásványianyag tartalmú ásványvizekre is kíváncsi lennék :)

A legjobb vizek amúgy a desztillált vagy fordított ozmózissal előállítottak. És a flakonoknak bpa mentesnek kéne lenniük..:)


Tovább »

Darált kókuszpüré

Darált kókuszpüré

Kávédarálóban: kókuszreszelék krémesre darálva, egy púpos kiskanál kendermag őrlemény és egy kevés ... Tovább »

Lenmagolaj Most találtam, itt csak 1200Ft fél liter, kis családi vállalkozás, ne…

Lenmagolaj
Most találtam, itt csak 1200Ft fél liter, kis családi vállalkozás, nem multi és több helyen ingyen átvehető Budapesten :)


Jómagyar.hu hidegen sajtolt lenmagolaj 500 ml - Ára: 1200 Ft
jomagyar.hu
Hidegen sajtolt étolaj,mákolaj, szőlőmagolaj, tökmagolaj,mákolaj, lenmagolaj, máriatövismag olaj, frissen préselt gyümölcslé, méz, magőrlemények, szőlőmag őrlemény, fokhagyma, aszalt szilva, homoktövis velő,homoktövis őrlemény, JutaVit étrendkiegészítők, teljes kiőrlésű liszt, propoliszos méz, caola… Tovább »

Mezítláb az Alzheimer kór ellen

Még egy érv a cipők ellen:
"A mezítláb járást mára Alzheimer kór elleni, agy turbózó tevékenységként tartják számon, mert a talpunk általi érzékelés serkenti az agyat arra, hogy új neuron-kapcsolatokat hozzon létre. Dr Norman Doidge (a The Brain That Changes Itself szerzője) hisz benne, hogy a cipők elhagyása rugalmasabbá és fiatalabbá teszi az agyunkat. Számos ortopédorvos tanácsolja már, hogy legyünk mezítláb, amennyit csak tudunk."
:)


This Is Your Brain On Clogs
ahcuah.wordpress.com
There was an interesting article at the Institute for Ethics & Emerging Technologies: Nudity is Healthy for Brains and Bodies (possibly NSFW). In many ways, "nudity" is being "barefoot all over... Tovább »

Görgess a lap tetejére
Kérlek, kövess minket a Facebookon is!