KezdőlapReceptekFőételMedvehagymás-paradicsomos-padlizsános pulykaszív
KezdőlapReceptekFőételMedvehagymás-paradicsomos-padlizsános pulykaszív

Medvehagymás-paradicsomos-padlizsános pulykaszív

Medvehagymás-paradicsomos-padlizsános pulykaszív
 
Hozzávalók
  • 200g pulyka szív
  • 1 padlizsán
  • 3 kanál sűrített paradicsom
  • 1 kis csokor medvehagyma
  • 4 kanál kókuszolaj
Fűszerek
  • Majoránna
  • Arab húsgolyó fűszerkeverék
  • Bors
Köret
  • Serpenyőben sült sertésbőrke
Elkészítés
  1. Vékony szeletekre vágtam a szíveket, majd zsiradékon kisütöttem. Hozzáadtam a kockára vágott padlizsánt, a sűrített paradicsomot és együtt tovább sütöttem. Fél deci vizet is adtam hozzá, hogy ne égjen le. Fűszereztem, sóztam, majd a végén hozzákevertem a kb 4-5 centis darabokra vágott medvehagymát(a szárát is, de azt apróbbra vágtam). Pár percig még kevergettem, hogy a medvehagyma megfonnyadjon és kész is lett 🙂
  2. Sült sertésbőrkével tálaltam.
Tápérték
Adag: sertésbőrke nélkül Kalória: 913 Zsír: 70 Telített zsír: 51 Omega 3: 0,3 Omega 6: 5 Net. szénhidrát: 21,3 Cukor: 21 Rost: 18 Fehérje: 40
PSX_20150401_103125

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem lesz publikálva.

Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green

Értékeld a receptet:  

Görgess a lap tetejére
Kérlek, kövess minket a Facebookon is!