KezdőlapBlogPár napja lett végre víztisztítóm ^^ Már legalább 3 éve akartam, csak vagy drága…
KezdőlapBlogPár napja lett végre víztisztítóm ^^ Már legalább 3 éve akartam, csak vagy drága…

Pár napja lett végre víztisztítóm ^^ Már legalább 3 éve akartam, csak vagy drága…

Pár napja lett végre víztisztítóm ^^ Már legalább 3 éve akartam, csak vagy drága volt, vagy a minősége volt kétséges, ezért mindig csak terveztem, de most már végre megvan ^^ A víz íze hasonló a legtisztább forrásvizekhez, a jégcsaphoz és a hóhoz, csak még jobb 🙂 tényleg nagyon finom.

Le is mértem és a 400mg/l-es keménységű csapvízből 16mg/l-es tiszta vizet csinál. vagyis tényleg legalább 96%-osan szűr. (amiket még pluszban kiszűr, de nem vezetik az áramot, azokat nem tudom mérni: vírusok, baktériumok, azbeszt, hormonok, stb)

Én ezt tudom ajánlani: http://keto.hu/legjobb-viztisztito (59690Ft) – én is ezt vettem és maximálisan elégedett vagyok vele. Beszerelni se volt nehéz, még nekem is ment :))

Lehet hozzá kérni infravörös biokerámia egységet, illetve mágnest is.

Ti milyen vizet isztok és miből? 🙂 Én most már tuti az ozmózisosra szavazok (bár a desztillált is jó, csak körülményes és drága az előállítása, illetve még az esővízzel is lehetne próbálkozni, de azt is meg kéne szűrni). A mibőlre pedig ez a szentkirályis 0,75-ös üveg a válaszom 🙂 Ezt most találtam itthon, de máris a kedvencem lett. (2 éve hoztam haza valahonnan :D)

Amúgy, ha valaki drágállja az ezt a víztisztítót, lehet olcsóbbat is kapni, de az már kicsit a minőség rovására megy: http://keto.hu/olcso-es-jo-viztisztito (ez most akciósan 41910Ft)

Miért jó az ozmózisos víztisztító?
– Azért, mert nem használ áramot/hőt, kevés az éves szűrőköltség (5500ft), csendes és nagyon tiszta vizet csinál.

Mire jó az infravörös biokerámia egység?
Az infravörös fénnyel világított víz fogyasztása javítja a vérkeringést, aktiválja a szomatikus sejteket és segíti az anyagcsere magas szintű működését, így növeli az energia és vitalitás szintet. Az infravörös rezgés amikor áthatja testünket, képes vitalizálni, újraaktiválni, fejleszteni a különböző szervekeinket. A biokerámiával kezelt víz hatékonyan segít eltávolítani szervezetünkből a káros anyagokat.

Mire jó a mágnes?
A mágneses térrel történő kezelés hatására a víz rendezett szerkezetűvé válik, olyanná amilyen egy egészséges emberi, állati és növényi szervezetben lévő víz mutat. Itt kell megemlíteni, egy sokak által hangoztatott, félrevezető és joggal kritizált kifejezést: „vízmágnesezés”. Természetesen a vizet nem lehet mágnesezni, nem válik mágnessé, de fizikai szerkezete – ma már – műszeres méréssel kimutathatóan megváltozik, minőségileg különbözik a kezeletlen víztől.
Kínában, a 80-as években Shanghai-ban, a Tong-Ren kórházban egy orvos csoport több, mint 400 emberen végzett vizsgálatot vese, uréter és nyálkővel megbetegedett embereken úgy, hogy a mágnesesen kezelt vízen kívül semmiféle gyógyszert nem kaptak. A klinikai próbákból meg a párhozamosan folytatott enzimes és állatkísérletekből megállapították, hogy a gyógyítás hatékonysága vesekőkezelésnél több, mint 70% nyálkő kezelésnél pedig több, mint 93,9% volt. Ugyancsak tényként állapították meg, hogy az állatok, növények sokkal gyorsabban és nagyobbra nőnek a kezelt víz hatására.

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem lesz publikálva.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Görgess a lap tetejére
Kérlek, kövess minket a Facebookon is!