KezdőlapReceptekGyorsételSertésbőrke snack
KezdőlapReceptekGyorsételSertésbőrke snack

Sertésbőrke snack

Sertésbőrke snack
 
Előkészület:
Sütés/főzés
Összesen
 
Hozzávalók
  • sertésbőr
  • kókuszolaj
Elkészítés
  1. Én úgy csináltam, hogy felvágtam pici csíkokra a bőrt, kb 5-10 percig főztem vízben, aztán leöntöttem róla a vizet és bő kókuszolajban (szinte teljesen ellepte), néha fedő alatt, néha nagyobb, néha kisebb lángon megsütöttem, addig amíg ropogós és piros nem lett. Ha kiszárítjuk főzés után, akkor elvileg pufi, levegős lesz és nem lesz ennyire keményen ropogós.
  2. Frissítés: Azóta előfőzés nélkül csinálom, akár serpenyőben (itt kell alá zsiradék, de nem muszáj h ellepje), vagy melegszendvicssütőben. Rántottába is illik 🙂
Egyéb infók
Figyeljetek oda, mert nagyon hangosakat és nagyokat pukkant nekem(+fröcsköl, ezért kellett a fedő). Sütés közben nekem összeragadt az egész, de aztán a végére szét tudtam szedni a fakanállal apró darabkákra.
ropogos-sertsborke-snack-chips

saját kép 🙂

Legegyszerűbb módszer:
sertésbőrke sütése

sertesborke-snack-közeli

nyamiiii 😛

Ha kiszárítjátok sütés előtt (itt írja, hogyan) és forró olajban kisütitek, akkor ilyen szép pufi lesz, nem olyan mint az enyém.

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem lesz publikálva.

Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green

Értékeld a receptet:  

Görgess a lap tetejére
Kérlek, kövess minket a Facebookon is!