KezdőlapReceptekFőételZsírban lesütött csirkemáj
KezdőlapReceptekFőételZsírban lesütött csirkemáj

Zsírban lesütött csirkemáj

A fokhagyma inkább gyógyszer, mint étel vagy fűszer. A rendszeres fokhagyma- és hagyma fogyasztás nem ajánlott a benne levő alkaloidák mellékhatásai miatt.
Zsírban lesütött csirkemáj
 
Előkészület:
Sütés/főzés
Összesen
 
Hozzávalók
  • ½ kg csirkemáj szív nélkül
  • ½ kg disznózsír
  • (1 gerezd fokhagyma)
  • (fél fej vöröshagyma)
Elkészítés
  1. A felmelegedett zsírba tegyük bele a közepes nagyságúra vagdalt májat, majd a félbevágott hagymát(elhagyható). 30 percig süssük, lefedetlenül és nem túl nagy lángon, mert megég a máj. A végén adjuk hozzá a sót és a fokhagymát. Hagyjuk kihűlni, hűtőben több napig eltartható. Egyéni ízlés szerint szintén a sütés végén fűszerezhető.
 

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem lesz publikálva.

Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green

Értékeld a receptet:  

Görgess a lap tetejére
Kérlek, kövess minket a Facebookon is!